Film-zene-szórakozás

2024. október 18.11:16

60 éves a Goldfinger, ami a csúcsra emelte James Bondot

Hatvan éve mutatták be a harmadik és egyben a legjobbnak tartott James Bond-filmet: a Goldfinger-ben minden benne van, ami évtizedek után is nagyon szorosan kapcsolódik a 007-esról szóló történetekhez: elbűvölő nők, kémcuccokkal tömött sportautó, és a főgonosz, akinek az egész világ kell.

A legjobb romantikus film, amit nem láttál

A Legjobb romantikus film, amit nem láttál sorozatunkban a feledés homályába veszett örökzöld romantikus mozikat mutatunk be, melyek semmit sem koptak az idővel. A Tuti dolog egy generációnyi film- és sorozatsztárt indított el a pályán, és kitaposta az utat az évtized nagy romantikus sikerének, a Harry és Sallynek.

Átadták a 8. Magyar Klipszemle díjait: Pogány Indulóé a legjobb klip, Azahriah, Carson Coma és Krúbi is a nyertesek között

Csütörtök este átadták a 8. Magyar Klipszemle díjait. Az éves klipügyi felvonuláson idén 544 nevezett videóból került ki azt a 139 klip, amelyek versenybe szálltak a díjakért az Akvárium Klubban. Idén is annyira erős lett a mezőny, hogy több kategóriában is osztottak arany, ezüst és bronz díjakat, összesen 22 kategóriában hirdettek 38 nyertest.

A rendező, aki a Fekete pont filmet megálmodta

Rovatunkban olyan férfiakkal beszélgetünk, akikre tehetségük, kreativitásuk, szakmai eredményeik kapcsán figyeltünk fel. Kíváncsiak vagyunk, kik vannak a sikerek mögött, mi a történetük, és merre tartanak. Ismerjétek meg közelebbről Szimler Bálintot, aki Fekete Pont című legújabb alkotásával nyűgözi le a nézőközönséget.