Film-zene-szórakozás

2022. szeptember 18.11:20

Várkonyi Andrea csak úgy ragyogott a Tv2 születésnapi műsorában a térd felett érő szoknyájában

Valószínűleg elég sokan lehettek kíváncsiak ma a TV2 25. születésnapi műsorára. Már csak azért is, mert Tilla mellett a női műsorvezető nem más volt, mint Várkonyi Andrea, az ország leggazdagabb emberének felesége, egykori híradós, aki ezzel a műsorral az elmúlt időszak visszavonultságából most visszatért a reflektorfénybe.

Tokody Ilona köszöntése

Tokody Ilona Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.  

Ők (2022) – Kritika

Ők (2022) – Kritika Alex Garland hosszas regény- és forgatókönyvírói pályafutását követően alkotásait saját maga kívánta megrendezni: így született az Ex Machina, az Expedíció és a Devs című sorozata. Említett filmjei a tudományos fantasztikum keretei közt már-már első nézésre befogadhatatlan, de zsenialitást tükröző kivitelezésű, az emberi és iste

Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 19-25)

A soron következő listában összegyűjtöttük azokat a legizgalmasabb premiereket, amelyek a következő héten várnak ránk a különféle streamingszolgáltatók jóvoltából. Minden film és sorozat elérhető lesz egy gombnyomással weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

Szerelem – Együtt játszik Kerekes Éva és Őze Áron Dunaújvárosban

A dunaújvárosi Bartók Színház – közel a Magyar Dráma Napjához – 2022. szeptember 23. (péntek) mutatja be Barta Lajos Szerelem című darabját Czajlik József rendezésében. Csodás a szereposztás is: Kerekes Éva, Őze Áron, Kalmár Zsuzsa, Magyar Zsófia, Grgity Niki, Kiss Attila, Vrabecz Botond, Jerger Balázs, László Csaba, Gasparik Gábor.A Szerelem a Bar