Film-zene-szórakozás

2020. május 20.14:09

Előzetest kapott Mel Gibson új akciófilmje!

Ha bárki úgy érezte volna mostanában, hogy egy jó ideig még nincs mit igazán várni a filmipartól, annak egy igencsak ütős produkció megjelenéséről számolhatunk be.
Hamarosan érkezik ugyanis Mel Gibso...

Jordannek Tapsi Hapsi segített visszatérni

A Space Jam tökéletes betetőzése volt az imidzsépítésnek, ráadásul Jordan a forgatás alatt hozta formába magát, hogy a visszatérése után ismét a csúcsra törhessen.

Egy lédús görögdinnye Harry Styles-tól?

Harry Styles kétségkívül napjaink egyik legnagyobb sztárja. Már nem lehet azt mondani, hogy "tinisztár" (az volt, hiszen a One Direction fiúbanda tagjaként Beatles-méretű mánia övezte őket), mert mindkét szólólemeze (főleg a Fine Line című második) szélesebb közönségréteget érintett meg, a remek daloknak és szövegeknek köszönhetően.

Könyvkritika: Jessica Coch – Közel a horizonthoz

Egy újabb könyv, aminél nagyon hálás vagyok, hogy adaptáció készült belőle, ugyanis a trailer keltette fel a figyelmem, amiatt kerültt fel a listámra a könyv. Meg kell mondjam, nagyon hamar beleszerettem a történetbe, végig a lapokhoz szögezett. Mégsem tudtam gyorsan haladni vele, ez a kötet lelkileg megviseli az embert, különösen a karantén alatt.