Film-zene-szórakozás

2023. augusztus 16.11:21

Billie Eilish meghódította a Szigetet

Emlékezetes zenei pillanatok helyett inkább Eilish lazasága és természetes karizmája tette élményszerűvé első budapesti koncertjét. A kamaszos dac és öngyűlölet helyébe a túláradó szeretet lépett, de azért kaptunk idétlen grimaszokat és viháncolást is.

Gal Gadot pocsék egy szuperkém

A Rachel Stone: Mindent vagy semmit egy olyan film, ami annyira egy algoritmus eredményének tűnik, hogy konkrétan arról is szól, hogy milyen hasznos tud lenni egy. Itt lenne az ideje újraírni a programot.

Szeptember 2-án indul a The Voice az RTL-en

Szeptember 2-án, szombat este 20 órakor elstartol a The Voice Magyarország (Gyártó: Ufa Magyarország Kft.). Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel pedig elfoglalják helyüket a sorsfordító székekben, hogy a Válogatókon eldöntsék, kik jussanak a csapatukba, majd a Párbaj és a Kiütés után az Élő showba. A Válogatók során a coachok úgy választják

El sem hisszük, milyen mély jelentése van a Barbie-film sárga ruhájának

Könnyen gondolhatnánk, hogy a Barbie-film ruháit csupán a díszletek színe szerint választották ki, azonban a dresszek mögött mély történetek húzódnak meg. A Barbie-filmben számtalan olyan ruha tűnt fel, amelyek valamelyik legendás játékbaba előtt tisztelegtek, azonban a mozi végén látható sárga ruha még ennél is hangsúlyosabb üzenetet hordoz magába

Hugonnai Vilma évtizedes küzdelmeiről készül tévéfilm

Bergendy Péter Magyarország első női orvosának életét, sorsfordító döntéseit, évtizedes küzdelmeit mutatná be egy előkészítés alatt álló tévéfilmben. Hugonnai Vilmáról szerencsére ma már több könyv is elérhető, ezek közül mutatunk párat. Könyvek hírek mellé.