Film-zene-szórakozás

2023. szeptember 15.11:21

4 könyv, amit egyetlen hétvége alatt kiolvashatsz

Mindenkivel megtörténhetett már az, hogy bele szeretett volna kezdeni a hétvégén egy régóta kinézett könyv olvasásába, viszont tudta, hogy úgyse fogja befejezni azt vasárnap estig. Pont ebből az okból ajánlunk négy olyan olvasnivalót, amelyeket akár két nap alatt kivégezhetünk: értékes, maradandó, izgalmas gondolatok és történetek párszáz oldalban.

Ő ordítja világgá a Z generáció dühét

Soha rosszabb sztárt a világnak, mint Olivia Rodrigo. Az egykori Disney-díva új lemezén éktelen haragját zúdítja ránk, és azt is jelzi, hogy a mai popzenébe a '90-es évek gitárzenéje mellett már sok minden más is belefér.

Meryl Streep is azt akarja, hogy legyen egy harmadik Mamma Mia! film

A Vogue a közelmúltban közölt egy visszaemlékezést, amelyben a Mamma Mia! musicalfilm egykori sztárjai, köztük Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Dominic Cooper és Stellan Skarsgard meséltek az egykori produkcióról, és játszottak el egy harmadik film gondolatával – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Melyik streamingszolgáltató törli a legtöbb sorozatot? Nem az, amire gondolnál

Habár a Netflix tűnhet mind közül a legkegyetlenebbnek, valójában nem a DVD-kölcsönző szolgáltatásból lett streamingszolgáltató törli a legtöbb sorozatot a kínálatából.  A népszerű streamingszolgáltatók számos tartalmat törölnek a kínálatukból, így előfordulhat, hogy az előfizetőknek időről időre könnyes búcsút kell venniük kedvelt filmjeiktől, sor