Film-zene-szórakozás

2023. október 3.11:11

Életmentő szívműtéten esett át Havas Henrik

Havas Henrik újjászületett. Egy rövidke mondat, amely az elmúlt évtizedekben olykor megjelent a híradásokban. S a népszerű Tanár urat olyankor láthattuk vadonatúj szerepben: ahogy reggelenként a bájos Liptai Claudiával kelti az országot, vagy ahogy esténként épp az ő bölcs gondolataira, cinikus megjegyzéseire alszunk el, miután végighallgattuk, aho

Megvannak az idei Bachelor – A Nagy Ő szereplői

Október 9-től újra megtelik érzelmekkel a képernyő: útjára indul a Bachelor – A Nagy Ő legújabb évada, amiben ezúttal az ország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán vállalkozott arra, hogy a nagysikerű párkereső realityben találja meg a párját. Az idei műsorban17 vállalkozó szellemű nő jött el a műsorba.      

Húszmillióért hűtlenkednek a Viasat műsorában

Akad abban némi perverzió, ha úgy próbálják egy celeb testvérének fejét elcsavarni kigyúrt, tetovált férfiak, hogy a barátnőjük mindezt a szomszédból nézi végig. A Szingli vagy svindli pont erre épít.

Mennyi idő alatt kelnek el Azahriah arénás koncertjére a jegyek?

Első magyar előadóként Azahriah önálló koncertet ad a Puskás Arénában 2024. május 25-én. A még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója: YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 323 milliót; a Spotify-on havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait – közölte a szervező Broadway Event. Mint írták, Aza

A Marvel égisze alatt születhetnek újjá az X-Men-filmek

A filmszéria szinte már teljességgel összeforrt a 20th Century Fox stúdióval, így sokáig nem is álmodhattak róla a rajongók, hogy Rozsomák, X Professzor, Magneto és a többiek a Marvel moziverzumában is felbukkanjanak. Most azonban végre ez is megtörténhet.