Film-zene-szórakozás

2023. november 5.10:53

Meghalt Tyler Christopher

50 éves korában meghalt Tyler Christopher, a General Hospital című sorozat sztárja, Eva Longoria exférje.Christopher egykori sorozatbeli kollégája, Maurice

Tömegvonzás: Gigakoncertek Magyarországon

Hetek óta lázban tartja a közvéleményt Azahriah triplakoncertje és a Coldplay is három fellépés erejéig veszi majd be jövőre a Puskás Stadiont. Mindez remek apropót szolgáltat, hogy visszaemlékezzünk Magyarország megakoncertjeire. Összeállításunkban az elmúlt közel 60 év emlékezetes magyarországi stadionkoncertjeiből válogatunk.

Bárcsak elhihetnénk, hogy Britney Spears végre valóban jól van – elolvastuk A bennem lévő nő című memoárját

Az egész világ megdöbbenve olvasta, hogy tizenkilenc éves korában Britney Spears kénytelen volt elvetetni Justin Timberlake gyerekét. Ismét szenzációt kreáltak az énekesnő életének egyik tragédiájából, pedig az egész könyv éppen arról szól, hogy a sajtó, a show business és a saját családja hogyan döngölte földbe az egyik legnagyobb tinisztárt.

Itt van minden, amit az Eufória 3. évada kapcsán eddig tudunk

A folytatással kapcsolatos részleteket eddig titokban tartották, Levinson augusztusban annyit mondott, hogy az Eufória következő évadát "film noir"-ként képzeli el.A következő epizódokban Zendaya problémás, de jó szándékú Rue-ja "azt fogja vizsgálni, hogy mit jelent elvekkel rendelkező egyénnek lenni egy korrupt világban" − mondta Levinson. Olvass

A John Lennon-dal, ami megríkatta Ringo Starrt

A Beatles felbomlása olyan volt, mintha az egész rockforradalom véget ért volna. Az üzleti döntések és kreatív nézeteltérések miatti szétesésük az egész rockszíntéren elterjedt zenei gyászhoz vezetett. Bár soha többé nem egyesültek újra, John Lennon néha-néha kisegítette régi bandatársait.

Eltemették Matthew Perryt

Matthew Perry családja, közeli barátai és kollégái kísérték utolsó útjára november 3-án a Jóbarátok című sorozat Chandlerjeként világhírűvé vált színészt. Matthew Perryt a hírességek végső nyughelyeként ismert, hollywoodi Forest Lawn temetőben helyezték örök nyugalomra.