Film-zene-szórakozás

2024. március 22.11:28

Bocsánatot kért a fizika törvényét macskájával bemutató tanár

A tanár megpróbálta bemutatni, hogyan teszi lehetővé a macskák számára természetes egyensúlyozó rendszerük, hogy a magasból való leeséskor újra tájékozódjanak.Lee Feng tajvani tanár bocsánatot kért azután, hogy nagy port kavart viszonylag egyedi tanítási módszere egyik óráján, melynek során többször is a földre dobta Laifu nevű macskáját, hogy bemu

Mától nézheted: A 4. évaddal folytatódik a kosztümös krimisorozat

Március 21-étől csütörtök esténként 21 órakor folytatódik a Scarlet kisasszony és a Herceg című kosztümös krimisorozat, amelyet hazánkban kizárólagosan az Epic Drama csatorna forgalmaz. A viktoriánus korban játszódó történetmesélésben természetesen ismét Kate Phillips (A korona) és Stuart Martin (Jamestown) öltik magukra a civakodó, mégis egymást j

Veszélyes apácaként teherbe esni

A Szeplőtlen emellett legalább egy valamit bebizonyít: hiába akarja őt Hollywood az ügyeletes szőke szexszimbólumként bebetonozni, ő bármikor eljátszik egy vérben fürdő apácát is.

Hidegrázós előzetes érkezett az új Alien-filmhez

Ridley Scott megosztó előzményfilmjei után egy hangulatos spin-off tágítja tovább az Alien-univerzumot. Fede Alvarez (Vaksötét) filmjének történetét egyelőre óriási titkolózás övezi, az első előzetes azonban igencsak megnyerőre sikerült.

Megszűnik az Hbo Max Magyarországon, mondjuk a részleteket

Végleg kikerül az Hbo neve Magyarország egyik legnagyobb streamingszolgáltatásának nevéből. A hazai streamingpiac egyik legkorábbi versenyzője, az Hbo Go először Hbo Maxra változott, idén májustól pedig simán csak Max lesz a szolgáltatás neve, ami új előfizetésekkel is bővül. Már mondjuk is, konkrétan mi változik.