Film-zene-szórakozás

2024. március 25.11:29

Aki berobbant a szakmába, és úgy maradt – ifj. Vidnyánszky Attila – színészportré

Ifj. Vidnyánszky Attila megszállott színházcsináló. Színész, rendező, tanár. Berobbant a szakmába, és fogyhatatlan energiáival robbanás közeli állapotban maradt. Főszerepek sorát játssza, A diktátornak például a 100. előadása lesz a Vígszínházban. Szinte kiköveteli, hogy figyelni kelljen rá, mert vitathatót igen, de unalmasat nemigen tud csinálni.

4 filmfeldolgozás, ami sokkal jobban sikerült az erdetinél

Hollywood előszeretettel dolgozza fel újra és újra ugyanazokat a történeteket, így megszámlálhatatlanul sok filmből készült már újabb verzió. Gyakori jelenség, hogy ezek alacsonyabb színvonalúak az eredetinél, ám létezik jó pár üdítő kivétel: íme 4 olyan remake, amely jobb az első változatnál.

Next Top Model: két lány kiesett

Ketten búcsúztak  Next Top Model Hungarytől.     Keveházy Lilit sokan esélyesnek tartották.   Polgári Léda előbb a tincseitől, majd a műsortól vett búcsút.

Elhunyt a Babar könyvek szerzője

Laurent de Brunhoff festő és mesemondó, aki Babarról, az elefántkirályról szóló képeskönyvsorozattal lett híres, 98 éves volt.

Hamarosan streamelhető lesz az Imádlak utálni – itt nézheted majd meg

A romkomok hivatalosan is visszatértek, amit a 2023. decemberben debütált Imádlak utálni című film sikere is bizonyít.A Sydney Sweeney és Glen Powell főszereplésével készült alkotást Shakespeare Sok hűhó semmiért című műve ihlette, és 215 millió dollárt hozott világszerte (2,5 millió dolláros költségvetéssel). A nagy sikernek köszönhetően lehet, ho

"Az ember bemegy a váróba, és meglátja, milyen trashcelebek várnak a melóra" – Dombóvári István mindent elárult a magyar televíziózásról

Márciusban Dombóvári István műsorvezetésével indult a Mém over. A Viasat3 műsorában a legviccesebb mémeké a főszerep. A humorista jól megválogatja, milyen műsort vállal, fontos számára, hogy a fellépések és a jászkarajenői művelődési ház vezetése mellett kellő időt tudjon tölteni a feleségével és a két kisfiával.