Film-zene-szórakozás

2024. május 28.11:13

Dűne: Második rész: Elfogyott a lendület

Van egy egyszerű módszer arra, hogy az ember eldöntse magában, egy film tetszett-e neki, avagy sem, és az ez, hogy újra meg akarja-e majd nézni. Nos, a Dűne 2-t nem fogom. És nem azért, mert annyira rossz lenne, hanem mert nem lett annyira jó, hogy erre késztetést érezzek. Az első részt úgy 4-5-ször legalább előszedtem már, és gyanítom, hogy lesz m

Azahriah a harmadik koncertre se fáradt el

Mint ahogy azt csak az újszülöttek nem tudják Magyarországon, triplázott a Puskás Arénában Baukó Attila, azaz Azahriah. Pihenésre nem volt sok ideje, hiszen egymást követték a koncertek. Megnéztük, hogy a magyar pop királyában maradt-e szufla az utolsó, vasárnapi bulijára is.

Ismét átadják a Libri Irodalmi Díjakat

Megújult formában tér vissza a Libri Irodalmi Díj, amellyel a legnépszerűbb – vagyis a Libri 2023-as eladási listáit vezető – könyveket jutalmazzák majd. Az elismerést a korábbinál jóval több, összesen tizenegy kategóriában osztják ki.   "Együtt olvasunk – ez az idei évünk jelmondata. Szeretnénk, ha a könyveken keresztül valódi közösségek kialakulá

Révész Sándor: életem legnagyobb türelemjátékát játszom

A Helikon Kiadó gondozásában elérhető, fotókkal gazdagon illusztrált kötetben a Generál és a Piramis egykori frontembere őszintén és részletesen vall életéről, családjáról, gyerekkoráról, zenei pályafutása kezdetéről.

Benoit Blanc harmadjára is visszatér

Benoit Blanc visszatér, hogy egy újabb rejtélyt oldjon meg Rian Johnson harmadik Tőrbe ejtve-filmjében, amelynek címe Wake up Dead Man lesz.