Film-zene-szórakozás

2024. június 23.11:24

Alig pár óra kocsiútra van tőlünk Európa legtisztább vizű tengerpartja

A tengerparti nyaralások többnyire arról szólnak, hogy kinyújtózunk a homokon, de azok számára, akik szeretnek evezni, búvárkodni vagy egy jó fotót készíteni az Instagramra, csalódást okozhat, amikor a víz kicsit zavarosabb, mint ahogyan a képeken kinézett.Nos, aki Horvátországba utazik, annak biztosan nem lesz ilyen problémája, mivel egy új jelent

4 történelmi film, ami nem igazán hű a megtörtént eseményekhez

Legutóbbi listánkban azokat a filmeket gyűjtöttük össze, amelyek szinte pontosan úgy ábrázolták a történelmi eseményeket, ahogy azok lezajlottak. Sajnos általában nem ez a jellemző: most mutatunk 4, amúgy sikeres filmet, ami elég sokat változtatott a valódi narratíván.

Szeptemberben érkezik az év vígjátéka Patrick Duffyval és Scherer Péterrel

A Juno11 Distribution forgalmazásában szeptember végén érkezik a mozikba Vékes Csaba, a Szia, Életem! író-rendezőjének romantikus, gombfocis sportvígjátéka, a Lepattanó. A film főszereplői, Scherer Péter, Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Rába Roland, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán és a Dallas Bobbyja, Patrick Duffy a film teaser előzetesében buzdítja dru

Nepp József, a magyar Walt Disney

Kilencven éve, 1934. június 23-án született Csepelen Nepp József Kossuth-díjas rajzfilmrendező, a magyar mozgókép mestere. A magyar animációs filmművészet kimagasló alakjának nevéhez olyan figurák megálmodása fűződik, mint Mézga Géza, Gusztáv vagy Dr. Bubó.

Szájbarágós oktatóvideó lett a a Bridgertonból

A Bridgerton család harmadik évadát két részben kapták meg a nézők: az évad első felével nem teljesen voltunk elégedettek, de lehetett bízni benne, hogy a második részben összekapja magát a sorozat. Megtette? Kritika.

Kedvenc színészdinasztiáink

Gyakori, hogy egy színész gyermeke apja vagy édesanyja nyomdokaiba lép, az azonban ritkább, hogy egymás után több generáció is ezt a szakmát választja - és sikeres is tud lenni benne.