Film-zene-szórakozás

2024. július 10.11:15

A macskák szeretnek nyávogni a gazdijukra, most már azt is tudjuk, miért

Ez a történet a távoli múltba nyúlik vissza. A macskák eredetileg magányos lények voltak. Ez azt jelenti, hogy inkább egyedül éltek és vadásztak, társas viselkedésük nagy része az anya-kiscica interakciókra korlátozódott. Ezen a kapcsolaton kívül a macskák ritkán nyávognak egymásnak.Ahogy azonban a macskák elkezdtek együtt élni az emberekkel, ezek

Megérkezett a Gladiátor II első előzetese

Már a premier előtt mesterműként emlegetik a Gladiátor II-t, és sokan úgy vélik, hogy esélyes lehet az Oscar-díjra is, a film szereposztása és költségvetése grandiózus folytatást ígér.

Július 10-én történt

Noha Ivan Passert kirúgták az egyetemről, ez nem akadályozta meg abban, hogy szenvedélyének, a filmezésnek szentelje az életét. Az 1933-ban ezen a napon született cseh forgatókönyvíró olyan filmeken dolgozott pályája során, mint a Miloš Forman rendezte Egy szöszi szerelme és a Tűz van, babám!.

Hivatalos: készül a Shrek 5, már a bemutató dátuma is megvan

A DreamWorks Animation bejelentette, hogy Shrek története folytatódik, a Shrek 5. része már fejlesztés alatt áll. A stúdió közleménye szerint Shrek, Fiona és Szamár eredeti hangjai, Mike Myers, Eddie Murphy és Cameron Diaz is visszatérnek, a film bemutatója pedig 2026. július 1-jén lesz. Az, hogy ki kölcsönzi majd a kedvelt zöld ogre magyar hangját

A sorozatgyilkosos sorozat, amelyben nincs vér

A hosszú árnyék című (kötelező) sorozatot nem érdekli a gyilkos lelkivilága, nincs benne zseniális nyomozó, belezés és ijesztgetés. Ami van: áldozathibáztató rendőrök, működésképtelen bűnüldözés, és tulélők tucatjai, akiknek kezdeniük kell valamit azzal, hogy az anyjuk, a feleségük, a lányuk nem jön többé haza.