Film-zene-szórakozás

2024. szeptember 8.11:11

Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz

A Netflix a következő héten sem engedi, hogy unatkozzunk, friss és izgalmas premierekkel vár minket az ősz első heteiben is. Folytatódó sorozatok közé sorolhatjuk a The Circle legújabb évadát, valamint az Éjfél a Pera Palace Hotelben visszatérését. A kiemelt tartalmak között tarthatjuk számon a Joey King főszereplésével érkező Csúfok és A fekete öv

5 + 3 szezonkezdő színházi előadás, ha kulturális feltöltődésre vágysz

Az ősz beköszöntével a színházi évad is elkezdődik. Ha már nagyon vágysz a kulturális kikapcsolódásra, ragadd karon valamelyik barátodat, és nézzetek meg egy izgalmas előadást, amelyről aztán órákig beszélgethettek majd – ehhez ajánlunk most 5 budapesti és 3 vidéki színdarabot, amelyek a következő időszakban debütálnak.

Az örök másodikból is lehet szuperhős? Olvass bele az Abszolút Könyvek új részébe!

A Cserélők egy elit társaság, akár valamiféle modern szuperhősök. Működésük a legnagyobb titokban zajlik, senki sem tudja pontosan, hogy zajlik a Csere, még Anders sem, aki pedig nagy rajongója a Cserélőknek. Egy nap azonban a különleges alakulat felkéri a kisfiút, hogy lépjen be közéjük. Olvass bele az Abszolút Könyvek sorozat legújabb részébe!