Film-zene-szórakozás

2024. október 3.11:11

Lady Gaga mindenre képes

Lady Gaga kiadott egy lemezt az új Joker-film mellé. A Harlequin nem hozza meg a kedvünket a mozizáshoz, de stílusgyakorlatnak tökéletes.

Underworld: Vérözön: Underworld: Selejt

Nem hittem volna, hogy lesz lentebb, de a Blood Warsnak sikerült. Valahogy egy élvezhetetlen, több szinten bugyuta és gagyi filmet kaptunk, ami semmi érdekeset sem csinált a zsáner mitológiájával, azon túl, hogy az ezerszer látott vámpír vs. vérfarkas konfliktust újra elénk tolta, miközben teljesen elfelejtette a korábbi filmek történéseit.Emléksze

Hét évig bírta a nyugdíjat Daniel Day-Lewis

Épp olyan derült égből villámcsapásként érkezett a bejelentés, hogy a háromszoros Oscar-díjas Daniel Day-Lewis megelégelte a láblógatást, és felfüggeszti nyugdíját, mint hét éve a visszavonulásának híre. Kiderült, nem is akárkinek a filmjében fog visszatérni.

Megérkezett az Azahriah-film első teljes előzetese

Akár szereted a 22 éves művész zenéjét, akár nem, a népszerűségét nehezen lehetne elvitatni, miután idén májusban három egymást követő bulin is megtöltötte a Puskás Arénát. Hatalmas biznisznek ígérkezett hát egy a főszereplésével készült film, az ötletre pedig le is csapott a Színfolt Film nevű formáció. Novemberben végre megnézhetjük, mi sült belő

Mácsai Pál lehet az utolsó ember a Földön

Kivételesen erős kisfilm készült a Platon Karataev Nem felelhet című számához: a zenekar frontembere, Balla Gergely koncepciójából Topolánszky Tamás Yvan írt és rendezett klipet Mácsai Pál és Körmöczi Bence főszereplésével. A videoklip a 24.hu-n látható először.