Film-zene-szórakozás

2024. július 30.11:23

Mbougar Sarr regénye a melegek kirekesztéséről beszél, de valójában a gyűlölet természetét tárja fel

Mohamed Mbougar Sarr regénye a homoszexualitást és az azzal kapcsolatos sztereotípiákat, elutasítást és gyűlöletet próbálja megérteni, miközben olyan általánosabb témákról is gondolkodik, mint az együttérzés, a lázadás, önmagunk vállalása vagy a társadalmi és a személyes szerepek ellentmondásai. Az Ugyanolyan emberek a hét könyve.
Nyitókép: Valuska

Lenny Kravitz hatvanévesen is a szűk bőrnadrág és a nyitott ing büszkeségét hirdeti

Július 30-án a Budapest Arénában lép fel Lenny Kravitz, hogy bemutassa a Blue Electric Light című tesztoszteron-rock albumát, és hogy a magyar fővárosban is hirdesse a bőrnadrág és a nyitott ing büszkeségét. Kravitz klasszicista, vintage rock esztétikájában az a klassz, hogy nemcsak a nők állnak majd a koncertjén az első száz sorban, hanem a kérges

5 film, amit egyszerre jelöltek Oscarra és Arany Málna díjra

A filmeket hajlamosak vagyunk az alapján megítélni, hogy milyen díjakra jelölték őket és melyeket sikerült bezsebelniük. De vajon mi a helyzet azokkal az alkotásokkal, amiket egyszerre jelöltek a legjobb filmeknek járó Oscar-díjra és a legrosszabbnak szánt Arany Málnára is? Bár nincs túl sok belőlük, most a teljesség igénye nélkül mutatunk ötöt!

Őket hallgasd, ha eleged van a rádiókból!

Ha eleged van a rádiók ízlésvilágából és nyitnál a komolyabb, mélyebb zenék irányába, vagy ha szülő vagy és tudni szeretnéd, mik ezek a furcsa dalok, amiket a gyereked hallgat: mutatunk öt fantasztikus előadót, amelyek mögött fiatal magyar nők állnak.

Megérkezett James Gunn új DC animációs sorozatának első előzetese

A Dc Studios és a Warner Bros. Animation által gyártott, decemberben debütáló animációs sorozat lesz az első cím, amely elindítja James Gunn és Peter Safran áltam megálmodott az új Dc univerzumot.   A hétrészesre tervezett animációs decemberben indul a Maxon. A Creature Commandos egy bebörtönzött szörnyekből álló titkos csapat kalandjait mutatja be