Friss hírek

2022. július 23.06:32

Mivel és hogyan fűtsünk, hogy a rezsi mellett másra is jusson?

Mint ismeretes, az eddig megszokott, rezsivédett gáz- és áramár csak az átlag magyar háztartás fogyasztásának mértékéig marad érvényben. Aki havonta e felett használja a villamos energiát, illetve a földgázt, augusztustól azok piaci árát lesz kénytelen megfizetni.Már évek óta központi téma, miként lehet az otthonok minél gazdaságosabb működését meg

Péntek este ismét elfoglalták az Erzsébet hidat a tüntetők

Este újra elfoglalták az Erzsébet hidat a kata szigorítása ellen és a rezsit érintő változások miatt tüntetők Budapesten. A felszólalók arról beszéltek, hogy egyre többeknek válik bizonytalanabbá a megélhetésük. A piknik hangulatú zenés megmozdulást a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szervezte. Ezúttal civil felszólalókkal készültek a szervezők. 

az Ftc elleni sikert ünneplő Slovan-csapatorvos riszált, majd nagyot zakózott

A Ferencváros elleni BL-selejtező első mérkőzésén győztes gólt szerző Tigran Barszegjan két nappal az összecsapás után az Instagram-oldalán engedett betekintést a Slovan Bratislava öltözőben rögtönzött ünneplésébe: a klub csapatorvosa, Roman Krizan örömtáncot lejtett a pulton, majd a leugrást követő landolásnál elcsúszott.