Film-zene-szórakozás

2023. április 10.11:21

Hugh Jackman számára maradandó károkat okozott Farkas szerepének eljátszása!

Mozi Hírek – Farkas (Rozsomák) ikonikus szerep volt Hugh Jackman számára, de az X-Men karakternek hátrányai is voltak, többek között maradandó fizikai sérüléseket okozott neki. Hugh Jackman öröksége az X-Men-filmek Rozsomákjaként örökre szól. Mivel több mint húsz éven át játszotta a karaktert, Jackman és „Farkas” szorosan összekapcsolódott. Jackman

Hányszor keveredhet valaki fegyveres rablásba?

A Big Mäck: Az ártatlan bűnöző egyaránt szól a német igazságszolgáltatás csúfos bakijáról, a média áldozatgyártásáról és egy dörzsölt bűnözőről, aki sok minden miatt ülhetett volna, de pont azért csukták le, amit nem követett el.

Április közepén kezdődnek a 10. Színházi Olimpia programjai Békés vármegyében

Április közepén kezdődnek a 10. Színházi Olimpia programjai Békés vármegyében, a megyeszékhely a Bábszínházi Világtalálkozónak is az egyik helyszíne lesz. A 10. Színházi Olimpia keretében a Magyarországi Bábművészek Szövetsége tizenhárom vidéki bábszínház összefogásával Bábművészeti Világtalálkozót szervez április 9. és június 30. között. A békéscs

Április 10-én történt

Ma van húsvéthétfő, a húsvétvasárnapot követő nap, amikor népszokás volt a locsolkodás, ezért néhol vízbevető hétfőnek is nevezték. 1827-ben ezen a napon született Lewis Wallace amerikai író, diplomata, fő műve a filmen is hatalmas sikert arató Ben Hur című regény.

20 egyéjszakás kaland – ünnepel az A38

Az áprilisban húszéves A38 Hajó húsz estényi programmal pecsételi meg húszéves helyét a budapesti kulturális térben. Elektronikus bulik, külföldi sztárok, feltörekvők és saját jubileumukat is ünneplő magyar zenekarok a két hónapos jubileumi programsorozatban.