Film-zene-szórakozás

2023. július 1.11:09

Életfogytiglant is kaphat Kevin Spacey

Kevin Spacey agresszív „szexuális zsarnok”, aki férfiakat bántalmaz, és akkor gerjed be, amikor nem kívánt közeledése dühöt vált ki – mondta egy brit ügyész pénteken az Oscar-díjas amerikai színész szexuális bűncselekmények vádjával indított tárgyalásának kezdetén.

Júliusban visszatér az autójából dolgozó ügyvéd

Megszokhattuk már, hogy nem nyár közepére időzítik a legjobban várt premierjeiket a csatornák, így ez a július is inkább a visszatérő évadokról szól, néhány ígéretes új sorozat mellett. Havi sorozatajánló.

Az Európai Filmakadémia növeli a regionális és etnikai sokszínűséget igazgatótanácsában

Átalakul a jövő évtől az Európai Filmakadémia igazgatótestülete: a grémium tagjait Európa 15 régiójából fogják választani, és egy széket a roma vagy számi közösség tagjának tartanak majd fenn – számolt be róla a The Hollywood Reporter. A filmakadémia a lépéssel a testület regionális és etnikai sokszínűségét akarja növelni. 2024-től tehát Európa 15

A Bridgerton szerelmespárja az életben is rajong egymásért

Nicola Coughlan és Luke Newton szerelmi történetét hamarosan megismerhetjük a Bridgerton közelgő harmadik évadában. A két színész pedig a kamerákon kívül is jó kapcsolatot ápol egymással.A Bridgerton család a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, mely óriási nézettségi rekordokat döntött. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a folytatásra, ugyani

Elhunyt Alan Arkin, Oscar-díjas színész

89 éves korában meghalt Alan Arkin, aki A család kicsi kincse című filmért kapott Oscar-díjat. A színész június 29-én hunyt el otthonában, a kaliforniai Carlsbadban, a hírt a fiai a People magazinnak erősítették meg.