Film-zene-szórakozás

2023. július 24.11:10

5 színész, aki élete legfontosabb szerepe után teljesen eltűnt

A különböző nagyszabású sorozatok és filmek főszereplőit évtizedek óta óriási felhajtás veszi körül, sokan azonban a produkció befejeztével nem tudják megtenni a következő lépést a karrierjükben. Az előbbi gondolatmenet apropóján az alábbi cikkben öt olyan színészt mutatunk be, aki élete legfontosabb szerepe után szinte teljesen eltűnt.

Pezsgősüveggel dobták meg Papp Szabit

Egyre több sztár érezheti magát a színpadra állva kifejezetten veszélyben, sosem tudhatják ugyanis az énekesek, honnan jön majd egy becsapódás, ami akár meg is sebesítheti őket. Nekünk pedig csak egy kérdésünk van a színpadot megsorozó rajongókhoz: Miért?

A Barbie épp most döntött történelmi rekordot!

A Greta Gerwig által rendezett Barbie című kasszasiker hatalmas, 155 millió dolláros nyitóhétvégéjével bevételi rekordot döntött: soha nem kaszált ekkorát Észak-Amerikában a női rendező által készített film a premierhétvégén.

A Nem kell mindig kaviár írója utálta a sorozatot

A Nem kell mindig kaviár főhőse, Thomas Lieven a 80-as évek legnépszerűbb sorozatszereplőinek egyike volt Magyarországon, de azt sokan nem tudják, hogy jónevű magyar filmesek is dolgoztak Lieven kalandjainak filmre vitelén.

Szamarak közt baktató rapfesztivál a magyar ugaron

Először rendeztek kifejezetten újvonalas hiphopnak saját zenei fesztivált Magyarországon. Az OTL Camp inkább volt egy nagyobb osztálykirándulás, mint vérprofi zenei rendezvény, ahol a rapperek együtt fociztak a rajongóikkal.
A kapitalizmus, a showbiznisz, a túlárazott utcai divat és a magyar vidék szürreális összeérése Virágospusztán.

Hogyan múlta felül a Pókember: A Pókverzumon át a Flash-t a mozi bevételi listáján és mit tanulhatunk ebből?

Mozi Hírek – A Pókember: A Pókverzumon Át film lenyűgöző kasszasikere és a Flash júniusi kudarca mélyebb jelentést hordoz a szuperhősfilmek világában. A Pókember: A Pókverzumon Át gigantikus sikernek örvendett, új rekordokat állított fel és a kritikusok is méltatták, míg a Flash a negatív kritikák, a CGI hibák és a megosztott rajongótábor miatt sze

Grecsó Krisztián: Az apró finomságok néha izgalmasabbak a nagy műveknél

Miért jó, hogy létezik határidő? Ki az a szerző, aki tiltólistán van nála regényírás alatt és miről diskurálna jóllakottan Móricz Zsiga bácsival? Grecsó Krisztián augusztus 10-én koncertezik a szentgyörgyvári Margófeszten a beck@grecsó színeiben. Azt is elárulta nekünk, hogy melyik volt az az idei verseskötet, amitől kis híján padlót fogott. A Marg