Film-zene-szórakozás

2023. augusztus 3.11:16

4 új Netflix-sorozat, amit mindenki nézni fog augusztusban

Javában dübörög a nyár, a Netflix pedig gondoskodik az augusztusi hónapban is arról, hogy ne unatkozzunk akkor sem, ha épp odabent szeretnénk hűsölni. Máris mutatunk négy új produkciót, amelyekre érdemes rákattanni a következő hetekben.

Megidézik a honfoglalás korát Bugacon – Rengeteg programot kínál az idei Ősök napja

Harci bemutatók, sportviadalok, előadások, kiállítások és koncertek is várják az érdeklődőket az Ősök Napján augusztus 4. és 6. között a Bács-Kiskun vármegyei Bugacon – közölték a szervezők. A tájékoztatás szerint az Ősök Napja 2011 óta kelti életre a honfoglalás korát antropológus, régész, néprajzkutató és történész szakemberek segítségével, hogy

Patakvér helyett hangulatkeltésben jeleskedik az Öt éjjel Freddie Pizzázójában

Mozi Hírek – Aggódnak a rajongók, az Öt éjjel Freddie Pizzázójában című thriller ugyanis enyhe, PG-13 korhatáros besorolást kapott Amerikában, amiből sokan arra következtetnek, hogy a film nem lesz elég erőszakos. Márpedig a kultikus videójátékból készült produkció arról szól, hogyan küzd egy éjszakai biztonsági őr a rábízott bezárt pizzázóban élet

Láttuk az év legostobább filmjét

Jason Statham igazán megérdemli az elismerést. 56 éves korára elérte, hogy szerepel az év két messze legostobább mozifilmjében. A Meg 2. – Az árok valójában egy Sharknado-szerű szupergagyiság, amire valamilyen rejtélyes oknál fogva rengeteg hollywoodi pénzt pumpáltak, csakhogy ettől cseppet sem lett jobb.

Indie-től az elektróig, énekelt verstől a bordalokig – a Margófeszt koncertprogramja

Mező, szalmabálák, dombok, régi barátok, új találkozások, hideg ital a kézben, táncra, és éneklésre, összekapaszkodásra, emlékezésre hívó dalokat játszanak a kedvenc zenekaraid. Az idei Margófeszten fellép a Fran Palermo, a Galaxisok, a Platon Karataev, de ott lesz az Analog Balaton, Bérczesi Robi, a beck@grecsó és Kolibri is.