Film-zene-szórakozás

2023. augusztus 5.11:30

Közölték vele, hogy áttétes tüdőrákja van, másnap meghalt: kevesen tudják, mi történt a legendás magyar énekesnővel

Éjszaka, otthon lett rosszul. Kapkodta a levegőt, forgott vele a világ, de annyi ereje még volt, hogy telefonon segítséget kérjen. A rohammentő vitte szirénázva kórházba Harangozó Terit. A diagnózis sokkoló volt: hátsófali infarktus és súlyosan károsodott tüdő. Aztán amikor a népszerű énekesnő valamelyest jobban lett, s már bízott a gyógyulásban, k

A 90 éves Michael Caine eddigi legmegrázóbb szerepe

A brit származású színésznagyság, Michael Caine továbbra sem akar nyugdíjba vonulni, sőt hamarosan ismét főszereplőként láthatjuk viszont: a The Great Escaper című, igaz történeten alapuló drámában végre újra régi fényében ragyoghat.

Jócskán megugrott egy nyári alapdarab iránti kereslet a Barbie hatására

Greta Gerwig Barbie című filmje már jóval két héttel ezelőtti megjelenése előtt lázban tartotta az embereket világszerte. Nem csoda, hogy a Mattel ikonikus babája a divatiparra is hatással van.Az idei évet biztosan meghatározó trend a Barbiecore, amely a szépség-és divatiparban egyaránt népszerű. Úgy tűnik, a Barbie című film újabban a cipők keresé

Varázslók és gyilkosság: 5 film az esős napokra

Az esős hétvégi napok tökéletesek lehetnek egy kis lustálkodásra és filmnézésre. Így nincs is más dolgod, mint csinálni egy kis popcornt, bekészíteni egy meleg takarót és elmerülni a filmekben!

Ha a félelemnek van fészke, nem itt találjuk

A félelem fészke azzal az izgalmas felvetéssel játszik, kitől rémülhet meg igazán egy nyolcéves kisfiú. Az idei nyár egyik horrorpremierjében akad szadista szülő és bozontos rém is, ám végül kliséhalmazba fullad a kísérlet, miközben semmi sem rémít meg igazán. Kritika.