Film-zene-szórakozás

2023. augusztus 14.11:28

Rachel Stone - Mindent vagy semmit: Mindent a semmiért?

Gal Gadot korábban már viszonylag sikeresen működött együtt a Netflixszel, a Különösen veszélyes bűnözők ugyan a kritikát nem nyűgözte le, de ma is a legnézettebb tartalom a platformon. Legújabb projektjük is hasonló műfajban mozog, a Rachel Stone – Mindent vagy semmit ugyanis egy akciódús kémsztorit kínál, és nyíltan merít olyan sikerszériákból, m

Második évadával is nagyot domborít A mackó

Miközben jó pár remek sorozattól az idén el kellett búcsúznunk, A mackó tartja a bemutatkozó évad színvonalát, sőt, számos értelemben meg is haladta azt. Kritika a második évadról.

Kínos titkok a múltból: piásan forgatta a Casablancát Humphrey Bogart – "A forgatásokra rendszeresen másnaposan vagy berúgva érkezett"

Eddig nem hallott titkok derültek ki a Casablanca című filmről, a főszereplő Humphrey Bogartról és a rendező Kertész Mihályról. ­Hiába lett minden idők egyik legsikeresebb ikonikus mozialkotása, a stáb azt hitte, meg fog bukni, hiszen kínszenvedés volt az 1942-es forgatás. A rendező ordibált, a főszereplő ivott, veszekedtek, a pénz pedig elfogyott.

Újragondolt koncepcióban jelenik meg minden idők egyik legjobb magyar rocklemeze

Ötven éve, 1973-ban jelent meg a Locomotiv GT Bummm! című albuma, amely minden idők egyik legjobb magyar rocklemeze. Az évforduló előtt tisztelegve a billentyűs Pénzes Máté új formációjával hétfőn a Sziget fesztiválon ad koncertet.   A koronavírus-járvány alatti leállás során sok olyan dologgal volt időm foglalkozni, amelyet régóta terveztem. Ennek