Film-zene-szórakozás

2023. szeptember 3.11:22

10 western, ami valóban kiállta az idő próbáját

Hollywood egyik legrégebbi és legviharosabb sorsú műfaja, a western lassacskán száz éve vált ki őszinte csodálatot a férfi nézőkből. Összegyűjtöttük a zsáner legjelesebb képviselőit - azokat a zseniális vadnyugati mozikat, melyek egy újabb évszázad elteltével sem veszítenek majd frissességükből.

The Voice: Curtis beszólogat, Manuel szigorú

Nem minden gombot kell folyton megnyomni, de az újrainduló The Voice első válogatója meglepően szórakoztató lett. A régi-új zenés tehetségkutató legnagyobb erénye, hogy kispórolták belőle a trashelőadókat. Tévékritika.

Veszélyben az Emily Párizsban új évada? Ez jelentheti a problémát

A rajongók már tűkön ülve várják az Emily Párizsban negyedik évadát, ám nagyon úgy tűnik, hogy a sorozat legújabb epizódjai sokkal később jelennek meg, mint azt korábban várták. Az Emily Párizsban a Netflix egyik legnagyobb dobása volt az elmúlt években, hiszen a széria minden évada letarolta a nézettségi listákat. Ebből pedig logikusan következik,

Miért veszélyes, ha nagyvállalati vezetők bálványokká válnak?

Meghatározó nagyvállalatok vezérigazgatói ma már nemcsak a gazdagság és a siker példaképei, hanem guruként kormányokat, kultúrát, gazdaságot, jövőképet, gondolkodásmódot befolyásoló tényezőkké váltak. Veszélyes következményekkel járhat a cégvezetők bálványozása. A vezérigazgató elnevezés egyes óriásvállalatok esetében már jóval túlnőtt egy-egy cég

2023 őszi filmmustra: jön a Bazi nagy görög lagzi 3. etapja, de Scorsese új alkotásának is örülhetünk az új évszakban

Idén ősszel újra együtt bulizhatunk a Portokalos famíliával vagy borzonghatunk Scorsese 1920-as évekbe visszarepítő, Oscar-várományos filmjén, de a Marvel univerzum is tartogat érdekességeket a rajongók számára. Őszi filmmustránkon négy olyan alkotást ajánlunk, amelyet kár lenne kihagyni az új évszakban.