Film-zene-szórakozás

2023. szeptember 22.11:08

6 várva várt film, ami végül soha nem készült el

A filmes világot ismerők pontosan tudják, hogy a projektek jelentős részéből jó eséllyel nem lesz semmi, de az már egy fokkal meglepőbb, hogy ugyanez az állítás igaz a legnagyobb rendezők és írók ötleteire is. Ennek okán az alábbi cikkben 6 olyan várva várt filmet mutatunk be, ami végül soha nem készült el.

Daniel Craig óriási hátránnyal indult James Bond szerepéért

Annak idején nagy felháborodást váltott ki, amikor kiderült, Daniel Craig váltja Pierce Brosnant a világhírű szuperügynök szerepében. Csaknem húsz év után azt is megtudtuk, hogy az 55 éves brit színész komoly lépéshátrányban volt a többi jelentkezőhöz képest, akik mind-mind James Bond szmokingjára pályáztak. Daniel Craig 2006-ban, a Casino Royale c

Russell Brandről nyílt titok volt, hogy ragadozó

Eddig jól jövedelmező imidzs volt a botrányhős-lét, most azonban Russell Brand a teljes bukás felé halad, miközben állítja: összehangolt támadás folyik ellene, mint Az Igazság letéteményese ellen.

Picasso női univerzuma

Az öt táncos előadása Picasso női univerzumát eleveníti fel, a páratlan művészét, aki átlépett a művészet világának határain.  

Csontváry festményei elevenednek megy egy kisfilmben a Magyar Zene Házában

Csontváry Kosztka Tivadar tizenkét festménye elevenedik meg nyolc zenemű kíséretében Csontváry: Levante címmel csütörtöktől a Brain Bar fesztivál részeként a Magyar Zene Házában, ahol az alkotás egy éven keresztül lesz látható. A Budapest Airport, a Magyar Zene Háza és a Brain Bar közös kisfilmje ízelítőt ad a festőművész egyedi ábrázolásmódjából –