Film-zene-szórakozás

2023. november 14.11:06

"Ideje felkészülni, elkerülhetetlennek látszik a globális összeomlás"

Tengerbe süllyedő nagyvárosok, sivataggá változó édenkertek, aszteroida-becsapódás, atomháború és túlnépesedés. A következő évtizedekre ilyen és ehhez hasonló jóslatokat rendszeresen hallani. A pesszimista forgatókönyveket a tudományos élet számos ismert képviselője is magáénak vallja, de valóban ennyire borúsan fest a jövőnk, vagy lehet esélyünk e

Férfias döntés volt – Vidnyánszky lemondásáról kérdeztük a Nemzeti Színház művészeit

Udvaros Dorottya szerint érthető Vidnyánszky Attila lemondása ebben a szituációban, Szarvas József férfias döntésnek nevezte azt, Bodrogi Gyula szerint a lemondás nem egyetértés kérdése, hanem ez a szokás ilyenkor. Berettyán Nándor azt reméli, hosszú távon a társulat pozitívan jön majd ki a szörnyű esetből, mert ez összekovácsolja a csapatot.

Pénteken nyit az Advent Bazilika, Európa legjobb karácsonyi vására

Pénteken nyílik az Advent Bazilika elnevezésű karácsonyi vásár, amelyen megújult ünnepi fénydekoráció, multimédia-kiállítás, zenei produkciók, 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, jégpálya, valamint kézműves és gasztronómiai kiállítók várják az érdeklődőket − tájékoztatták a szervezők az MTI-t.A Szent István Bazilika előtti téren nyíló rendezvény Az

3+1 nagyszerű fickó meg a bíboros, aki nem fér a bőrébe

Alexandre Dumas örökifjú regénye, A három testőr a világirodalom klasszikus darabja. Athos, Porthos és Aramis, a francia király testőrségének tagjai. A három nagyszerű fickó, D’Artagnannal kiegészülve, legyőzhetetlen négyest alkot. Van dolguk bőven, mert a bíboros nem fér a bőrébe. Régi-új kalandjuk a mozikban.

Megjósolta a jövőt az Amerikai história X?

25 éves lett Edward Norton kultfilmje. Amit ott még csak a radikális bőrfejűek gondoltak a világról, azt ma már több millió konzervatív és alt right szavazó amerikai is elhiszi.