Film-zene-szórakozás

2023. december 17.11:29

Olcsó, de lenyűgöző karácsonyi menü

A karácsony általában az egyik legköltségesebb ünnep, minden tekintetben. Sok mindenre költünk, hiszen szeretnénk valódi élményt, közös családi együttlétet varázsolni ezekre a napokra. A karácsonyi menüt ugyanakkor kiadósan, mégis pénztárca kímélően is megoldhatjuk. Receptek, tippek, trükkök összeállításunkban!

Meg Bellamy A koronából elárulta Katalin hercegné sminkjének titkát

A Netflix A korona című sorozata mögött álló csapat újra bebizonyította, hogy tudja, hogyan kell sztárokat castingolni, különösen, ha eddig ismeretlen női színészekről van szó. Claire Foy, Vanessa Kirby, Erin Doherty és Emma Corrin után nem lehet meglepő, hogy a fiatal Katalin Middleton szereposztása is jól sikerült.A berkshire-i születésű Meg Bell

Trashkarácsony – nagykarácsony: a Budapest TV ünnepi (?) műsorai

A Budapest TV karácsonykor is hű maradt önmagához: míg a kis Jézus aranyat, tömjént és mirhát kapott a napkeleti bölcsektől, mi belsőfülgyulladást, szürkehályogot és agyhúgykövet a csatorna szórakoztató műsoraitól. Következzék ünnepi összeállításunk, mely megrázóbb, mint egy zárlatos szovjet karácsonyfaizzó.

Amerikai fesztiválokon a Szabó Kimmel Tamás és Bezerédi Zoltán szereplésével készült új magyar film

A Szabó Kimmel Tamás és Bezerédi Zoltán főszereplésével készült Lefkovicsék gyászolnak a Palm Springs-i világpremier után két másik amerikai filmfesztiválon szerepel januárban: Breier Ádám bemutatkozó rendezését New York és Miami közönsége is láthatja, mielőtt február 22-én a magyar mozikba kerül.

Többet vásárolunk, de több élelmiszert is dobunk ki az ünnepek idején

Az ünnepek idején nemcsak többet vásárolunk, többet is pazarlunk – pláne élelmiszerből. A nagy családi étkezések után általában van maradék, ami sokszor a kukában végzi. Ma Magyarországon egymillió tonna élelmiszer kerül a szemétbe, ennek jelentős részét, 50-60 százalékát a háztartások generálják: egy háztartás körülbelül 65 kg élelmiszert dob ki é