Film-zene-szórakozás

2024. március 10.11:35

Az 5 legjobb animációs film, amit felnőttként élvezhetünk igazán

A rajzfilmeket hajlamosak vagyunk gyerekkori emlékekhez kapcsolni, pedig ez egyáltalán nem törvényszerű: rengeteg olyan alkotás van, amely annyira összetett témákkal foglalkozik, hogy csak felnőtt fejjel tudunk igazán elmerülni benne. A filmtörténet legelismertebb, felnőtteknek szóló animációs filmjei közül mutatunk most be ötöt.

Mától az HBO Maxon: A 2010-es évek egyik legnagyobb sci-fijével erősít a platform

Sokat lehet arról vitatkozni, hogy mitől lesz jó egy sci-fi. Vannak, akik a látványos jelenetekre, az űrutazásra, űrhajókra, izgalmas csatákra, idegen lényekre esküsznek. Mások viszont sokkal többre értékelik, ha elgondolkoztató történetet mesél el a film, amely akár valóra is válhat a jövőben. Abban viszont a sci-fi rajongók nagy többsége egyetért

Tóth Orsi: "Tíz év alatt lett három gyerekem"

A kétezres években minden évben legalább két nagyjátékfilmben szerepelt. A neve összefonódott Mundruczó Kornéléval, akinek állandó színésznője, alkotótársa volt. Tóth Orsiról azonban évek óta alig hallani, most viszont a Kálmán-nap főszerepében láthatjuk viszont. Mi történt vele? Megkérdeztük.

Disney+ premierek 2024 március

A Disney+ zseniális filmekkel és sorozatokkal robbantja be a tavasz első hónapját. A streaming platform 2024 márciusára is különleges premierekkel készül.