Film-zene-szórakozás

2024. április 17.12:00

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Néha muszáj olyasmit is ajánlani, amit mi biztosan nem nézünk meg. Ha imádod a tukkó, de látványos akció-sci-fiket, eljött a te időd.

Diétázol? Ebben a 3 ételben rejtőzhet cukor, pedig nem is számítasz rá

A jó diéta egyik első lépése, hogy beazonosítsuk, miben van cukor. Ez sokszor nehezebb, mint gondolnánk, mert olyan, egészségesnek tartott ételekben is megbújhat, mint a joghurt vagy a granola. Mutatunk három ételt, amivel érdemes vigyázni, és három könyvet, ami hasznos társad lehet a diéta során.

2024-ben a bulizás új dimenzióba lép?

A nappali buli, másnéven daytime parti egy olyan esemény vagy rendezvény, amelyet a nap folyamán tartanak, általában délelőtt vagy délután. Ezek a partik gyakran lazább hangulatúak és könnyedebb atmoszférával rendelkeznek, ellentétben az éjszakai bulik hagyományos intenzitásával.    Az éjszakai közösségi élettel foglalkozó Updown Nightlife készítet

Szív, lélek és energia vibrál a Majomember legendájában

Az egyik legnépszerűbb isten Indiában Hanumán, más néven Hanumat vagy Pavan-Sut. A Majomisten alakját ősi legendák és régi-új filmek őrzik. Képe a templomokon kívül minden hindu otthonában megtalálható. A mozikban most éppen A Majomember című amerikai–indiai akciófilm idézi meg.