Film-zene-szórakozás

2024. július 16.11:10

Különleges ügyosztály: A valós szörnyek köztünk élnek

A Különleges ügyosztály (Law & Order: Special Victims Unit) 1999-ben debütált, és azóta is megérintette a szívünket. A sorozat különleges hangulatát a mélyen kibontott történetek és a drámai csattanók adták, amelyek a régebbi részekre különösen jellemzőek voltak. Minden egyes epizód a maga nemében mestermű volt, amely nemcsak a bűntények megoldásár

A háromtest-probléma nyomasztó történelemkönyv a jövőről

450 évünk van, amíg megérkeznek az idegen lények és elfoglalják a Földet. Mit teszel, hogy az emberiség megússza ezt? Elmenekülsz, háborúra készülsz? Ezeket a kérdéseket járja körbe a világ egyik legjobb sci-fije, A háromtest-probléma, aminek Netflix-adaptációját tavasszal mutattak be. Nem friss megjelenés, de aktuális, és a félév egyik legjobb olv

Shannen Doherty nagyon vágyott egy gyerekre

A rajongók gyászolják Shannen Doherty amerikai színésznőt, aki 53 éves korában elhunyt. A Bűbájos boszorkákból és a Beverly Hills 90210-ből is ismert sztár élete nem volt könnyű, kilenc éve küzdött az áttétes mellrákkal.

Ismét megjósolta a jövőt a Simpson család? Már 24 éve megcsinálták a Trump elleni merényletet: azonnal betiltották a részt!

Nem az első alkalmak egyike, hogy a Simpson család című rajzfilm sorozatban kísérteties egybeesést látunk a valósággal. Ez esetben a volt amerikai elnök, Donald Trump ellen elkövetett merényletet jósolta meg a sorozat. Ugyan nem tűpontossággal, de a fő motívumok ismét a helyükön vannak.

NCIS-szereplőkkel futhatunk össze Budapesten

Elkezdték a 10 epizódos NCIS:Europe forgatását Magyarországon. A Zivát alakító Cote de Pablóhoz és a Tonyt játszó Michael Weatherlyhez neves színészek társulnak a sorozatban.