Film-zene-szórakozás

2024. augusztus 18.11:13

Nem bújhatsz el a világ elől, mert a buszsofőr úgyis megtalál

Gimme Shelter – énekelte Jagger az 1969-es Let It Bleed nyitó számában, és ez a bizonyos menedék az, ahonnan Hegyi Zoltán Garázsmenet című könyvében egy különös busz szállítja az utazóközönséget A-ból B-be. És szépen megy mindenki a dolgára, haladnak, halad az életük, ahogy a gyerekek tanulják szép sorban az abc betűit.

Tetszik Lily rúzsa az Emily Párizsban 4. évadában? Ezt használta

Ha már megnézted az Emily Párizsban új évadát, valószínűleg téged is megbabonázott Lily Collins sok merész megjelenése. Most azt is eláruljuk, hogy a sminkese pontosan milyen termékeket használt a karaktere klubos megjelenéséhez a negyedik epizódban.Laurent új klubjának megnyitóján, az epizód vége felé Collins egy feltűnő zöld-kék szemhéjfestékkel

Fogantatástól a születésig neki néhány óra elég

Négy filmen át elhomályosította őt Sigourney Weaver, de 45 évvel a születése után végre megkapja az őt megillető reflektorfényt. Portrénk az Alien-filmek örök sztárjáról, az alienről, aki végre teljes fényében ragyoghat a Magyarországon forgatott Alien: Romulus című filmben.

A jóképű Alain Delon élete képekben

Alain Delon a 20. század megkerülhetetlen filmsztárja volt: fontos hatása volt az európai filmművészetre, a mindig lesben álló bulvársajtót több évtizeden keresztül ellátta címlapokkal, s jelentős szerepe volt a mindenkori férfikép változására is. Felejthetetlen alakítások, egy nagyon kék szempár, nagy lánggal égő szerelmek és a Hollywoodba betörés

Meghalt Alain Delon

88 éves korában meghalt a francia filmlegenda, Alain Delon — közölte három gyermeke vasárnap az AFP-vel közleményben. A színészóriás betegséggel küzdött.