Film-zene-szórakozás

2024. október 2.11:31

Vigyél a Holdra: Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem!

2024. szeptember 29-e, este nyolc óra. A nap már nyugovóra tért, sötétbe burkolózott a szoba. Meggyújtottam egy gyertyát, mely melegséggel árasztja el a szobát, és semmi másra nem vágytam, csak egy könnyed vígjátékra, ezért elkezdtem böngészni a filmajánló oldalakat.Az egyik ilyen oldalon megpillantottam a tíz legjobb vígjátékok között a Szegény pá

Valós sztorin alapul a Netflix új romkomja, a Bármit, csak ezt ne

Bár Erin Foster írónő nem ment férjhez egy rabbihoz, de a Bármit, csak ezt ne című új Netflix-sorozatának nagy része a férjével, Simon Tikhmannal való kapcsolatán alapul. Még nem láttad? Akkor hozunk hozzá egy kis ajánlót.A népszerű, szexualitásáról nyíltan beszélő podcaster és egy rabbi kapcsolatát bemutató sorozat hamar az első helyre ugrott a Ne

Galambos Dorina: Humor nélkül nemcsak alkotni nem lehet, de élni se

A közelmúltban megjelent az Yzzo zenekar második lemeze, amely a kiforrott hangzás és az abból áradó intenzív energia miatt egyaránt szóra érdemes. A lemez készítésének alkotófolyamatáról, csapatmunkáról és a kreativitás megélésének, fokozásának módjairól beszélgettünk a zenekar énekesnőjével, Galambos Dorinával.

50 éve a filmművészet véres trónján

Hogyan voltak képesek dilettáns filmesek a semmiből felkavaró remekművet készíteni? A texasi láncfűrészes mészárlás olyan kérdésekkel szembesít, melyekre nincs válasz.

Colin Farrell: "Pingvinként mentem a Starbucksba"

Napi 15 óra, heti 3-4 napban, közel egy éven át. Ennyi időt töltött az Oscar-díjra jelölt Colin Farrell Oz Cobb, azaz a Pingvin maszkjában. Vele maradt a karakter? Élvezte, hogy teljesen eltűnhetett benne? És mi történt, amikor a maszkban kiment a hétköznapi emberek közé? A jó fej sztárral Londonban beszélgettünk.

David Corenswet 108 kilósra gyúrta magát az új Superman-film kedvéért

A DC-univerzum emblematikus szuperhősének bőrébe bújni óriási felelősség, és minden érintett színésztől drasztikus fizikai átalakulást követel meg. David Corenswet rögtön meg is újította kondibérletét, miután rábólintott a szerepre, és mire elcsattant az első csapó, valóságos izomkolosszussá gyúrta magát.