Friss hírek

2023. május 17.07:00

Óriási felfordulás készül a magyar ingatlanpiacon: megnézheti magát, aki lakást bérelne 2023-ban

Hamarosan megindul az őrület a bérlakások piacán, elözönlik Budapestet és a többi egyetemi várost az albérletkereső diákok. De mire számíthat az, akire keresgélés vár? Hát a szakértők szerint sok jóra nem, ugyanis többek között a növekvő hitelkamatok miatt alapból egyre több ember tolódik át a bérleti piacra, a kínálat pedig nem tudja felvenni a ve

Véletlen kertész - A Fűszeres Lánynál járt az AgroTime

Az AgroTime legutóbbi adásában a fűszeres lány, azaz Nagy Zsófia kertjébe látogatott el Bányavölgyi Donáta. Itt különféle, a mindennapi magyar konyha népszerű fűszereitől kezdve egészen a tonic alapanyagként ismert kínafakéregig sok mindent megszagolhatott, mindezt bekötött szemmel, de szaglása nem hagyta cserben!

Megtapogattuk az Alpine retrohangulatú méregzsákját

Egy márka újjászületésének első pillanatait láthattuk élőben nemrég, Magyarországról egyedül mi voltunk ott személyesen is az Alpine A290_β leleplezésénél. A nagyszabású eseményen fény derült arra, milyen jövő vár a francia sportmárkára, mely levetkőzné az egyautós képet.

Ön is kíváncsi, mit írhatott Orbán Viktor Matolcsy György és Varga Mihály ellenőrzőjébe?

Méghozzá az egyszámjegyű inflációt 2023 végére című „tantárgyhoz”, amely ötös szintű elsajátítását várja el a kormányfő a jegybankelnöktől és pénzügyminiszterétől. A hónapok fogynak, s úgy tűnik, egyre csökken a teljesítés esélye. Hiába mérséklődött a hazai fogyasztóiár-index áprilisban nagyobb mértékben az előző hónaphoz képest, mint februárban és

Mutatjuk, mikor ér véget az esős időszak

A hét közepén még továbbra is többfelé számíthatunk záporok, zivatarok kialakulására az országban, majd péntektől már szárazabb levegő áramlik fölénk. Melegebb és naposabb időszak veszi kezdetét.