Friss hírek

2023. május 29.18:04

"A ménes részévé kell válni"

Milyen kapcsolat alakul ki ember és állat között egy egyenrangú, szabadabb lóidomítási módszer révén? Vagyis mit jelent suttogónak lenni? Képriport.

Rengeteg pénzt kereshetünk vele, de a lemaradóknak óriási bukást hoz a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia térnyerése nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre nem sodorja veszélybe a munkahelyeket, nem okoz tömeges munkanélküliséget, de az kétségtelen, hogy szépen lassan minden dolgozó életére hatással lesz, ahogy beépül a munkafolyamatokba. Akik megfelelően alkalmazzák, sok pénzt kereshetnek vele, a lemaradók viszont idővel gondba ke

"Made in Germany"

A német kormány jóváhagyta a Cem Özdemir szövetségi élelmiszer- és mezőgazdasági miniszter által előterjesztett, az eredetmegjelölésről szóló rendeletet. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a csomagolatlan húsokon is fel kell tüntetni a származás helyét.

„Ölembe vettem a kisfiam, és csak arra tudtam gondolni, látnia kell még engem futballozni” – interjú Holman Dáviddal

Egy újabb, az ötödik bajnoki címmel búcsúzhat el a Slovantól Holman Dávid, bár pozsonyi karrierje súlyos sérülései miatt legalább annyi gyötrelemmel telt, mint örömmel. Minden kínnal megbirkózott azonban a 30 éves középpályás, aki fitt, tettre kész, rendkívül motivált, és alig várja, hogy következő csapatában végre rendszeresen futballozhasson. A k

Fülledt, meleg napok várnak ránk

Egészen péntekig a mostanihoz hasonló időjárásra számíthatunk, erőteljes nappali gomolyfelhő képződéssel. A délutáni órákban elszórtan alakulnak ki frissítő záporok, zivatarok.