Friss hírek

2023. június 1.18:02

Egyszerű módszer, hogy ne a rigók szüreteljék le a szamócát

Hobbikertészként csak egészen apró területen van lehetőségem pár tő szamócát termeszteni. Azonban néhány éve nem sokat ettünk belőle, mivel a rigók minden hajnalban leszüretelték az éppen megérett szemeket. Eleinte hálóval próbáltam védeni őket, ami ugyan sikeres volt, de borzasztó macerás, és nem is túl esztétikus.

Üdülés helyett eloroszosítás

Egyes becslések szerint több százezer ukrán gyereket hurcolhattak el Oroszországba. A Deutsche Welle videója egy herszoni anyukáról és 12 éves kislányáról.

Mourinhónak nem volt igaza a magyar bíró szerint

Az elveszített EL-döntő után a Roma edzője, José Mourinho több vitatott esetet is felrótt Anthony Taylor játékvezetőnek, akit a Puskás Aréna garázsában is kiosztott káromkodva. Az áltakunk megkérdezett Bede Ferenc szerint Taylor védhető döntéseket hozott, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy a bíró által válaszott út teljesen reménytelennek tűnt az ind

Kunetz Zsombor: igenis létezik VIP-lista a Mentőszolgálatnál, kérdés, mi indokolja ezt

Mi más lehetett volna az orvossal, egészségügyi elemzővel az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által rendezett Klasszis Klubban online lefolytatott beszélgetés apropója, mint a Mentőszolgálatnál történtek, amelyekre Gálvölgyi János sajnálatos esete világított rá. Emellett szóba került a Takács Péter-féle egészségügyi reform egyik legvitatottabb eleme, a

Egy transznacionális labdarúgó-bajnokság segítene közelebb kerülni a nyugat-európai élcsapatokhoz?

Május 30-án a Groupama Arénában rendezték meg első alkalommal Magyarország legnagyobb és legnívósabb labdarúgással foglalkozó konferenciáját, a Football Forum Hungary-t. Az esemény alapvető célja, hogy a honi labdarúgást bekapcsolja a nemzetközi vérkeringésbe, kapcsolatot teremtsen és építsen a belföldi és külföldi szereplők között.