Friss hírek

2023. augusztus 21.06:41

A világ 5 legegészségesebb növénye

Ez már hivatalos: a vízitorma a növények közül a világ legegészségesebb élelmiszerének minősül. Egy átfogó tápanyagvizsgálat eredményeként a vízitorma kapta a legmagasabb pontszámot a "tápanyagsűrűség" tekintetében, így 100-as tökéletes pontszámmal hivatalosan is a világ legegészségesebb élelmiszere lett.

Egy apa megtiltotta 13 éves lányának, hogy vegán legyen, majd a Redditen kért tanácsot

Az apa a Reddit internetes fórumon számolt be tizenhárom éves lánya döntéséről. Az eset kapcsán számos konfliktus felmerült, hiszen senki más nem étkezik vegánként a családban, a szülők pedig nem hajlandóak változtatni lányuk kedvéért. Végül a problémát az édesapa úgy oldotta fel, hogy megtiltotta a lányának, hogy vegán legyen, aztán tanácsot kért

Magyarország a bóvli küszöbére kerül? Rezeghet a léc a hitelminősítőknél

Repül az idő, mindjárt kezdődik az iskola, de vele együtt lesz még egy fontos dolog szeptember 1-jén. A Moody’s vizsgálja majd hazánk adósbesorolását. A közeljövőnél azonban jóval érdekesebb kérdés, hogy mit tartogat számunkra az elkövetkező egy-két év. Vajon az elmúlt egy év leminősítési hulláma átmeneti csupán, vagy egy új trend kezdete?

Mennyire gazdagok vajon a magyarok?

A magyar családokra átlagosan majdnem 22 millió forint pénzügyi megtakarítás jut – számolta ki az Azénpénzem.hu a legfrissebb jegybanki adatokból. A számok azonban most (mint arra azért nem ritkán akadhat példa) tulajdonképpen hazudnak. Részletesebben áttekintve az „átlagmagyarra” nézve elég lelombozó a kép.

Aludtál már úgy, mint a lovak?

Kétféle felfrissülési lehetőséget is kínál egy japán kávézó: italaik segítségével is feltöltődhet az ember, de ha akar, szundizhat is egy jót.