Friss hírek

2023. október 3.06:45

Magánklinikát nyitott az orosházi kórház vezetője

Miközben az orosházi kórház és rendelőintézetben számos orvost keresnek, és szünetel a traumatológiai ellátás, a kórház vezetője magánklinikát alapított, jelentős részben az általa vezetett állami intézmény orvosaival. A kórházi főigazgatóság vizsgálatot rendelt el.

Bod Péter Ákos: Erősebb érdekütközések, keményebb hang – kommentár a gazdaságpolitikai csatározásokhoz

A Magyar Közgazdasági Társaság egri vándorgyűlésének másfél napja sikeres szakmai rendezvénysorozat hozott. Ebből azonban nem lett volna országos hír, sőt nemzetközi hírügynökségi tudósítás, tőzsdei árfolyamesés. Az ott kipattant szakpolitikai viták viszont valóban megmozgatták a politikát. Alapos politológiai elemzések tárgya, hogy miért most és m

A gazdálkodók elakadtak az adatoktól

Már egy évtizede, hogy az ágazat forradalmasításával kecsegtet a mezőgazdaság digitális átállása és az általa lehetővé tett adatvezérelt gazdálkodás, ennek ellenére a gazdálkodók többsége továbbra sem használja az eszközöket.

Végre egy igazán jó hír az autósoknak

Összességében megállt a használt autók árának emelkedése, sőt valamelyest csökkent az átlagár idén. Számos drága modellnél komoly engedményre kényszerülnek az eladók, miközben a tömegautóknál és az elektromosoknál homlokegyenest ellenkező folyamatok zajlanak.

Csodákat rejt a nyugdíjas tanárnő kertje

Olgi néni és a családja környezettudatosan él, mindent megtesznek annak az érdekében, hogy védjék a természetet, a környezetüket és a Földet, hogy a jövő élhető legyen az utókor számára is.