Friss hírek

2023. október 5.18:11

Rengeteg magyar mond le önként az ingyenpénzről, ami neki járna: mégis, mitől ijedtek meg?

A héten már ismertettük a Magyar Nemzeti Bank friss, augusztus hónapra vonatkozó hitelezési adatait. Ezekből kiderült, hogy 2023-ban a lakáshitelek és a személyi hitelek esetében is a nyár utolsó hónapjában volt a legmagasabb az újonnan kihelyezett hitelek összege. Mostani cikkünkben azt vizsgáljuk meg, hogy mi a helyzet a babaváró hitelekkel.

 

Ideiglenesen visszaállították az ellenőrzést a szlovák-magyar határon is

Több tucat illegális bevándorlót fogtak el a cseh határőrök szerdán a szlovák határon, alig néhány órával azután, hogy Prága éjfélkor tíz napra visszaállította a határellenőrzéseket - közölte a cseh idegenrendőszet. Az illegális migráció megfékezése érdekében Szlovákia csütörtöktől ideiglenesen visszaállította a határellenőrzéseket a magyar határon

Dobja a Forma-1 a 18 colos kerekeket?

Könnyen lehet, hogy 2026-tól már nem 18 colos kerekeket használnak majd a Forma-1-ben, a sportág vezetői fontos célként tűzték ki ugyanis a versenyautók súlyának jelentős mértékben történő csökkentését.

Néhol fagyosan indulhat a jövő hét

Hideg légtömeg érheti el hazánk területét vasárnap estétől kezdődően, a fagyzugos helyeken, ezen belül is főként északkeleten, keleten fagypont környékére, vagy az alá süllyedhet a hőmérséklet hétfő hajnalban.