Friss hírek

2023. november 30.18:08

A Gellérthegy elesett

A fővárosban több buszjárat terelő útvonalon közlekedik, a Déli pályudvaron meghibásodott a biztosítóberendezés.

Ebben a négy magyar városban van most rengeteg covidos: tömve vannak az orvosi rendelők

A 47. héten országos átlagot tekintve stagnál a szennyvízben mért SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja - közölte csütörtökön friss adatok alapján a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK). A közlés szerint a vizsgált helyszínek többségénél a tendencia stagnáló, ugyanakkor emelkedő tendencia jellemző az Észak-pesti Szennyvíztisz

Vészjósló pletykák keringenek Zelenszkij belső köréről – megszólalt az elnök tanácsadója

Nincs semmilyen komoly, személyes nézeteltérés Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Valerij Zaluzsnij vezérkari főnök közt – jelentette ki Mihailo Podoljak elnöki tanácsadó egy rádióinterjúban, melyet a Sky News szemlézett. Az elmúlt hetekben több értesülést is lehetett olvasni arról, hogy súlyos törés alakul a két ukrán vezető kapcsolatában.

Online időpontfoglalás jöhet az állami egészségügyben

Hamarosan a járóbeteg-ellátási központokba is lehet majd online időpontot foglalni és módosítani, de számos egyéb területen is komoly előrelépés jön – mondta el Takács Péter, a Belügyminisztérium (BM) egészségügyért felelős államtitkára a Digital Health Summit szakmai konferencián. Új iparági stratégiáról is beszélt.