Friss hírek

2024. április 19.18:17

Tucatjával keresik a magyar dolgozókat az osztrákok: 2000 euró havi nettót adnak, gyakorlat sem kell

Ausztriában és hazánkban is készülnek már a nyári szezonra, a hotelek mindenhol keresik a kisegítő konyhai munkatársakat. A munkakör nem a leghálásabb, sokat kell dolgozni, de a fizetség valamelyest kárpótolhatja az embereket. Az osztrákoknál bruttó 700 ezer forintnak megfelelő euró körül fizetnek és teljes ellátást, szállást, sőt még rokoni kedvez

Irak helyzete a Közel-Keleti konfliktus közepén

Most az egész világ a Közel-Keletre figyel, hogy hogyan lehet megállítani, ami ott történik. Erről is beszélgettünk Wagner Péterrel, a Károli Gáspár Református Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének docensével a Spirit FM Magyarország segít című műsorában.

Teherán válasza a történtekre

Arról, hogy hogyan reagált Teherán a történtekre és milyen a biztonsági készültség Izraelben Breuer Péter közel-kelet szakértő, a Heti TV tulajdonosa élőben beszélt a Híradóban.

Bognár György és a Paks kapcsolatánál nehéz elképzelni jobbat

Bármennyire is úgy tűnik, lejtmenetbe került a Paksi FC immár másfél hónapja nyeretlen csapata, a szurkolóknak nincs okuk különösebb aggodalomra. Jó igazolások, időben meghosszabbított szerződések és a folyamatosság jellemzi az identitását büszkén őrző tolnai klubot.