Friss hírek

2024. április 28.06:34

Ők kapnak most levelet a NAV-tól

Az szja-tervezetük postázását kérőknek most küldi ki az adóhatóság (NAV) az iratokat. Azok is számíthatnak levélre, akiknek a tervezete a munkáltatók, kifizetők hiányos vagy téves adatszolgáltatása miatt felülvizsgálandó vagy befizetendő, visszaigényelhető adót tartalmaz.

Megújult a Xeropan

Még több hanganyag, hatékonyabb tananyag: Teljesen megújult a magyar fejlesztésű nyelvtanuló alkalmazás, a Xeropan. A Xeropan alkalmazást eddig összesen több mint kétmillióan használták világszerte, most azonban még több hanganyag és hatékony, lineárisan felépülő tananyag segíti a nyelvtanulást, sőt, mesterséges intelligenciával is beszélgethetünk

Aggódnak a magyarországi német cégek, eurót és kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát akarnak

Alig várnak javulást az idei évre a magyarországi gazdasági helyzetben a német cégek, amelyek főként a kereslet visszaesésétől, valamint a szakképzett munkaerőhiányától szenvednek. Egyre kevésbé elégedettek a hazai jogbiztonsággal, valamint a gazdaságpolitika kiszámíthatóságával, valamint egyre kevesebben elégedettek a támogatásokhoz való hozzáféré

Magyar válogatott focista keserítette a PSG-t

A Nego Loic-kal felálló Le Havre 3-3-as döntetlen ért el a címvédő és listavezető Paris Saint-Germain otthonában a francia labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati játéknapján.

Erős szél kíséri a melegedést

A következő napokban tovább melegszik időjárásunk. Az enyhe léghullámok azonban többfelé erős szél kíséretében érkeznek térségünkbe.