Film-zene-szórakozás

2020. június 4.11:27

Van olyan, hogy nem jó turistának lenni

Van olyan, hogy a kedves, távoli egzotikus ország egy hatalmas csapdává válik, lakói pedig vadászni kezdenek a nyugati turistákra - ilyen helyzetet fest le a Kiút nélkül, a váratlanul akciósztárként szereplő Owen Wilsonnal.

Trianonról a sorsokon keresztül érdemes beszélni – Dolhai Attilát kérdeztük Szétszakítottak című Trianon-darabjáról

Rendhagyó módon online debütál ma délután a Szétszakítottak című darab, amelynek Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház művésze írta a szövegkönyvét és a dalszövegeit is. A zenés játék az első világháború végét és az azt követő időszakot öleli fel, középpontjában egy három fiút nevelő temesvári

„Tudtuk, hogy ez elkerülhetetlen, de mit sem csökkenti a fájdalmat” – Vitray Tamás a kórházban köszönt el Földi Teritől

A népszerű színművésznő, Földi Teri halálhírét egykori színháza, a Vígszínház tudatta a nyilvánossággal. Életének 87. évében vált meg örökre imádott pályájától és közönségétől. Kollégái szeretettel emlékeznek rá, nem kevésbé a nézők, hiszen számos színdarabban, filmben, tévéjátékban láthatták, de különösen emlékezetesek szinkronmunkái is. Színpadon

Harag György, a rendezőmágus

Június 4-én lenne 95 éves Harag György, a színházművészet és színháztörténet kiemelkedő művésze. A zseniális rendező szellemi öröksége ma is érezhető a színjátszásban.

Karibi hangulatban a Belau

A könnyed electronika szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut. A duó régóta várt második, Colourwave című albuma hosszas várakozást követően jelent meg, amelyet élőben ősszel mutatnak majd be Európa-szerte.