Film-zene-szórakozás

2023. december 20.11:05

Jézus nem istállóban született: 6 karácsonyi tévhit, amiről sokan hiszik, hogy igaz

A karácsony, illetve az azt övező hagyományok körül számos olyan tévhit terjeng, melyeket abszolút evidensnek veszünk, pedig valójában valóságalapjuk igencsak kevés van. A legtöbb tévhit pedig Jézus születése körül alakult ki, méghozzá az egyház által elterjedt hagyományokon keresztül. Az alábbiakban ezeket a tévhiteket gyűjtöttük össze.

Alig lehet ráismerni a 93 éves Clint Eastwoodra

Friss képek jelentek meg a 93 éves Clint Eastwoodról, aki jelenleg a Juror #2, a Kettes számú esküdt című filmen dolgozik. Clint Eastwood a kilencedik ikszen is túl, továbbra is aktívan dolgozik a filmiparban, új megjelenésére viszont alig lehet ráismerni.

Tolsztoj klasszikusa, argentin szellemek, '68 káosza – 9 világirodalmi kötet karácsonyra

Orosz, szlovák, angol, francia, japán, holland, örmény és svájci regények, novelláskötetek közül válogattunk, és a témák, amelyekről szólnak, legalább ennyire szerteágazóak a nyomozástól az emlékekkel való megküzdésen át a forradalmakig. Még nem késő beszerezni őket ajándékba. 
További ajánlóink közt találsz gyerekkönyveket, magyar lírát és prózát,

Ők a 33. Művészetek Völgye Fesztivál első fellépői

Visszatapsolt közönségkedvencek és a Panoráma Színpadon először fellépő zenekarok is szerepelnek a Művészetek Völgye első 8 bejelentett előadója között. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja jövőre július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. A Művészetek Völgye immáron több mint három évtizede kínál