Film-zene-szórakozás

2024. január 11.11:18

2024-es budapesti koncertnaptár: csaknem 400 ezer forintot is költhetünk egyetlen koncertjegyre

Idén sem maradunk jó koncertek nélkül, ugyanis Budapestet 2024-ben is megtöltik a jobbnál jobb előadók. Legyen szó akár a klubokról, akár a fesztiválokról, bőven van miből választani. A nagyszabású koncertekkel kapcsolatban azt is megnéztük, hogy pontosan mennyi az annyi, mennyit is kell kiperkálnunk, ha a legolcsóbb/legdrágább jegyet vennénk meg.

Filmet kap A Mandalóri

A sorozatot sokan az utóbbi évek legjobb produkciójának tartják a Csillagok háborúja-univerzumában, logikus tehát a lépés.

Nem kannibálok, hanem az élni akarás hősei

Juan Antonio Bayona megrendítő filmet csinált az 1972-ben lezuhant, majd túlélésük érdekében kannibalizmusra vetemedő rögbisek történetéből – nem véletlenül lett A hó társadalma Spanyolország idei Oscar-nevezettje.

Elhunyt id. Kaszás Péter, aki Zámbó Jimmynek is írt dalokat

Elhunyt id. Kaszás Péter zenész, dalszerző. Az alkotó, aki a kilencvenes években Zámbó Jimmynek is számos slágert írt, életének 78. évében, szerdán hajnalban halt meg – közölte a Magneoton kiadó az MTI-vel. Kaszás Péter 1946-ban Szeghalomban született. Zenészi pályáját fiatalon kezdte, a hetvenes években fellépett Németországban, Svájcban és Bulgár