Film-zene-szórakozás

2024. január 12.11:16

Tom Cruise vele nyomoztatott Nicole Kidman után

Régen a nagy filmstúdiók nagyon ügyeltek arra, hogy ne essen csorba sem a vállalat, sem a nekik dolgozó hírességek becsületén. Volt, ahol a legfelsőbb szinteken tettek azért, hogy egy-egy sötét titokra ne derüljön fény, ennek pedig ártatlan emberek is áldozatául estek. Persze az is előfordult, hogy a sztárok szerették volna, ha egy kétes erkölcsű s

SkyShowtime: 7 Taylor Sheridan-sorozat, amit látnod kell!

Az igazság emberei: Bass Reeves a SkyShowtime legújabb saját gyártású televíziós sorozata, amely Chad Feehan vezető producer és sorozatfelelős, valamint az Oscar-jelölt Taylor Sheridan vezető producer közreműködésével készült.

Keanu Reeves regényt írt, ami a nyáron már meg is jelenik

Keanu Reeves nemcsak a filmek terén tette le a névjegyét, de 2021-ben Matt Kindttel és Ron Garneyval együtt megcsinálta és kiadta a Brzrkr című képregénysorozat első szériáját, ami hatalmas siker lett. A sztori a B nevű harcost követi, aki egy kitalált világ különböző koraiban harcol, és a jelek szerint nem nagyon fog a képregények lapjain maradni.

A szerelem mindig győz

Ráckeresztúron jártunk január 10-én, ahol kilenc napon át forgatják Hubay Miklós legendás darabja, az Ők tudják, mi a szerelem tévéváltozatát Udvaros Dorottya és Blaskó Péter főszereplésével. És éppen a döntő jelenetre érkeztünk. Arra a pillanatra, amikor kiderül: győz-e a szerelem.