Film-zene-szórakozás

2024. július 2.11:13

Származás: 10/10 – Megindító és erőteljes

Ez a film óriási erővel és bátorsággal nyúl az emberek közötti egyenlőség és a rasszizmus témájához. Nem kerülgeti a forró kását, keresetlenül és teketóriázás nélkül belecsap a közepébe.A cselekmény az Egyesült Államokban játszódik, középpontban egy faji kérdésekkel foglalkozó fekete újságírónővel, aki egy zsidó manussal állt párkapcsolatban, ami m

Vitray Tamás először nem akarta feleségül venni 36 évvel fiatalabb szerelmét: "Bármibe fogadtam volna, hogy nem nősülök"

Februárban érkezett a meglepő hír, miszerint Vitray Tamás hirtelen megházasodott. Az egykori tévés bebizonyította, hogy a szerelmet nem lehet korhoz kötni, ugyanis a kedvesével nem kevesebb, mint 36 év van köztük. A 92 éves Vitray és szerelme, Ivens Éva most elárultak pár részletet a kapcsolatukról.

A 17-ek, akik történelmet írtak

„Hát ők a 17-ek, akik történelmet írtak! (Mindenféle túlzás nélkül.)” Végh Krisztina posztja felkeltette az érdeklődésemet, a Magyar Táncművészeti Egyetem mesterei ugyanis nem gyakran állítanak hasonlót. A mesternő és egyik tanítványa, Csató Málna a 17-ekről, vagyis a frissen végzett színházi tánc szakosokról mesélt.

Július 3-án újra Heineken Balaton Sound

2023-as visszatérését követően idén is a Balaton déli partjának egyik legizgalmasabb nyári eseményéhez csatlakozik a Heineken. A Rádió 1 Heineken Beach Clubban színes zenei palettával, a Heineken Chill Zone-ban pedig változatos kikapcsolódást kínáló programokkal készül.   "Minden évben izgatottan várjuk a fesztiválszezont, hiszen ezek az események