Film-zene-szórakozás

2024. szeptember 5.11:12

Mártírok: Beteg film, horrornak nem nevezném

A horror rémületet kelt, ez a film pedig csak szimplán gusztustalan. Egy horrorrajongó ismerősöm miatt néztem meg a Mártírokat, aki azt mondta erről a filmről, hogy ez a legdurvább, amit eddig látott. Kihívásnak éreztem tehát megnézni. De közben rájöttem: ez egy ostoba és beteg sztori csupán. A lényege, hogy gazdagok egy csoportja kitalálja, hogy a

Lelepleződött a Joker 2 meglepetésgonosza

Július végén derült ki, hogy a Joker közelgő második felvonásában nemcsak a bűn bohóchercegét láthatjuk viszont a vásznon, de Batman másik ősellensége is belép a történetbe. Egy vadonatúj kedvcsináló végre őt is leleplezi.

A Joker folytatása szembe megy a rajongókkal

A legtöbb folytatás receptje az, hogy valójában az eredeti sikerfilmet hasznosítja újra, pár helyen változtatva a recepten. Ezzel szemben a Joker: Kétszemélyes téboly meg sem próbál hasonlítani a 2019-es elődre, sőt szándékosan viszi el egészen meglepő és elgondolkodtató irányba a történetet.

Balla Eszter: Önző szakma a miénk, de sohasem feledhetjük el a háttérben dolgozókat

Balla Eszter kapta idén a Kaszás Attila-díjat, amelyet Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős minisztertől vehetett át augusztus 30-án, a 2024. évi Országos Színházi Évadnyitó keretében a Szegedi Nemzeti Színházban. És hogy mit szólt az elismeréshez a színésznő? Videónkból kiderül!

Gyászol Ryan Reynolds: meghalt a népszerű sitcomok neves író-producere

62 éves korában elhunyt Eric Gilliland, népszerű sitcomok neves írója és producere, aki vastagbélrákban vesztette életét. Pályafutása során olyan ikonikus sorozatokon dolgozott, mint a Roseanne, a The Wonder Years és az Azok a 70-es évek show, s még Emmy-jelölést is kapott a munkáiért. A barátai – köztük Ryan Reynolds és Dave Hill – megható üzenete