Film-zene-szórakozás

2024. október 4.11:13

Puskás Tamás Centrál Színház igazgató: Most először érzem, hogy nehéz idők jönnek

Szemet gyönyörködtető díszlet és jelmezek, remek szereposztás – csak egy a baj: nehéz jegyet szerezni Molnár Ferenc örökbecsű vígjátéka, a Játék a kastélyban Centrál Színházbeli előadásaira. A darab rendezője, Puskás Tamás, nem mellesleg a színház igazgatója, több valódi kulisszatitkot osztott meg velünk. Nyilván a Centrál sem dúskál az anyagiakban

Twin Peaks: Egy másik régi klasszikus, a sorozat, ami történelmet írt

Nem hiszem, hogy van olyan ’90-es évekbeli tv-néző, aki így vagy úgy ne szisszenne fel a Twin Peaks cím hallatán. Szerettük vagy nem szerettük, az ízlés dolga, de hogy nyomot hagyott mindenkiben, aki akár csak érintőleg is találkozott vele, az biztos.Az első nem a hagyományos nyomozzuk-ki-a-gyilkosságot sorozat volt, hanem annál több, valami igazán

Meghalt Ron Hale

78 éves korában elhunyt a legendás film- és sorozatsztár, Ron Hale. Csak szerdán hozták nyilvánosságra, hogy a színész a nyár végén, augusztus 27-én az otthonában meghalt. Hale olyan filmekből vált ismertté, mint Az elnök emberei, vagy a 62 évadot megélt amerikai szappanopera, a General Hospital.

10 szaftos pörkölt és tokány a magyar konyhából

Egy jó pörköltnek és egy jó tokánynak benne kell lennie a kezünkben! Szakácskönyv nélkül is, internetes recept nélkül is. A tudományunkat azonban érdemes folyamatosan pallérozni, ebben nyújtunk most segítséget tíz izgalmas húsos recepttel!

Remek filmek esős időre!

Ömlik az eső odakint, hideg van és az égvilágon semmi kedvünk már kimenni. Semmi baj, ezek a filmek pont ehhez az időjáráshoz passzolnak.