Friss hírek

2020. június 9.08:47

Kihallgatná az amerikai vádhatóság András yorki herceget az Epstein-ügyben

Tanúként hallgatná meg András yorki herceget, II. Erzsébet királynő fiát az amerikai szövetségi vádhatóság a szexuális bűncselekményekért elítélt Jeffrey Epstein néhai amerikai pénzember ügyében. A herceg jogi képviselői indulatos hangú válaszüzenetükben a bizalmi elv megsértésével vádolták az amerikai ügyészeket. András hercegről, a brit uralkodó

Csalók támadják az OTP ügyfeleit

Az OTP Bank újabb adathalász kísérletre figyelmezteti az ügyfeleit. A csalók a bank nevében küldött hamisított levélben a számítógépen tárolt adatokat próbálják megszerezni.

Papíron nem is Jakab Péter vezeti a Jobbikot, a bíróság hónapok óta képtelen bejegyezni elnökként

Jakab Péter hivatalosan nem a párt elnöke – derült ki a kormánypárti Hír TV hétfői anyagából. A televízió kérdésére ugyanis a Jobbik sajtóosztálya árulta el, hogy ugyan időben beadták a Fővárosi Törvényszéknek a január végén megválasztott elnök bejegyzési kérelmét, ám választ a máig nem kaptak. Megjegyezték,

NB II: újabb két játékos távozott Kazincbarcikáról

Boér Gábor vezetőedző és Makra Zsolt asszisztensedző irányításával elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika, amelynek keretéből Gábor Lukács után Fekete Ádám és Harangozó Bence is távozott – számolt be róla a klub honlapja, a kbsc.hu.

Kelet kapja a heves zivatarokat

Meleg, nedves légtömegek érkeznek hazánk területére a következő napokban is, folytatódik a záporokkal, zivatarokkal tarkított, változékony idő. A legintenzívebb zivatarok északkeleten, keleten alakulhatnak ki.