Friss hírek

2023. május 18.06:58

10 étel, melyek gyulladásos pusztítást végeznek a testben

A gyulladás egyre nagyobb figyelmet kap az egészség és a wellness világában, ugyanis a krónikus gyulladás komoly hatással lehet az általános egészségi állapotra, de ha lépéseket teszünk ennek csökkentésére, az pozitív eredményeket hozhat. De hogyan járulhatnak hozzá bizonyos élelmiszerek a gyulladáshoz, és mely termékek számítanak gyulladáskeltő ét

Alvó emberek árasztják el a balatoni bringautat

Bár a legfrissebb információk szerint még az is előfordulhat, hogy a résztvevők ellustálkodják a nyárra tervezett eseményt, aminek a lényege az lenne, hogy 408 ezer ember leheveredik a tavat körbefutó 204 kilométer hosszú kerékpárútra, és intenzív alvásba kezd.

Megfogná az OTP az ügyfelek pénzét, hogy ne vigyék az államhoz

Akciósan díjmentessé tette az OTP Bank az értékpapír számlavezetési díját a legnépszerűbb állampapír vásárlásakor, ezzel előzné meg, hogy a megtakarítók a kincstárhoz utalják a pénzüket. A pénzintézet eloszlatná azt a tévhitet, hogy csak nagyobb összeggel lehet elindítani a megtakarításokat – derült ki a tegnapi sajtótájékoztatón.

Kősivataggá vált városok, felismerhetetlenné bombázott tájak – mindennél jobban mutatják a műholdképek a több mint egy éve tartó háború pusztítását

Összeszedtünk olyan szatellitfotókat, amelyek az orosz invázió előtti és utáni állapotokat szemléltetik: porig rombolt Bahmut és Mariupol, felrobbantott hidak és egy lebombázott, menekültekkel teli színház is feltűnik a műholdas képsorokon.