Friss hírek

2023. június 6.06:55

A magyar tanárok sokkal jobb fizetés kapnak a határon túl

Egy évtizede még elképzelhetetlen lett volna, egy olyan kijelentés, hogy a fiatal tanároknak megéri átjárni Romániába tanítani. Pedig a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke az Inforádiónak azt mondta, tudnak olyan tanárokról, akik Gyula környékéről átjárnak Aradra, Nagyszalontára, mert sokkal jobban megéri számukra egy ottani magyar iskolában tanít

5 étkezési szokás a gyors fogyásért 50 éves kor felett

Amikor azt látjuk, hogy a mérlegen a szám lefelé mozog, nagyszerű érzés, de amikor ezek a számok növekednek vagy stagnálnak, az kissé frusztráló lehet. A megfelelő ételek és az egészséges táplálkozás kulcsfontosságú, ezért a szakértők megosztják a titkot a fogyáshoz, mely 50 éves kor felett is könnyen kivitelezhető.

Lavrov: Európa a háború útját választotta

Európa a háború útját választotta Oroszországgal szemben, de Moszkvának el kell érnie céljait, amelyek "nemesebbek, mint az európaiaké" - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a 201. tádzsikisztáni orosz katonai támaszponton tett látogatása során elmondott beszédében, amelynek szövegét keddre virradóra tette közzé honlapján a tárca.

Zverev a harmadik esti meccsét is megnyerte a Chatrier-n, teljes a negyeddöntős mezőny

Roland Garros - A tavalyi, Rafael Nadal elleni elődöntőben súlyos bokasérülést szenvedett Alexander Zverev tovább menetel a 2023-as Roland Garroson, a hétfő esti nyolcaddöntőben a német a korábbi világbajnok Grigor Dimitrovot győzte le a vártnál simábban, három játszmában. Zverev a 8 között az argentin Etcheverryvel találkozik majd.